Over FLØX/Luuk Kolthof

FLØX is het trainingsbureau van Luuk Kolthof, opvoedkundige (MSc) en bevoegd leerkracht.

De trainingen die ik geef zijn in de praktijk ontwikkeld en getest toen ik nog als leerkracht werkte. Ondersteund door (wetenschappelijke) inzichten in stress, emoties en de ontwikkelende hersenen van kinderen en door grondige observatie van allerlei situaties.

Ik geef mijn trainingen inmiddels al een aantal jaar met veel enthousiasme aan kinderdagverblijven, BSO’s/TSO’s en scholen. Ze worden gelukkig ook altijd met evenveel enthousiasme gevolgd.

Naast een sterke inhoud hebben, vind ik het namelijk minstens net zo belangrijk dat mijn workshops ook met plezier worden gevolgd. Ik ben ervan overtuigd dat de kennis van een leuke workshop beter blijft hangen dan die van een saaie workshop. Niet in de laatste plaats omdat de aandacht er beter bij blijft als iets ook vermakelijk is.

Ik doe altijd mijn best dit te bereiken, door een goed en logisch verhaal te hebben, de theorie levendig te maken met (persoonlijke) voorbeelden en vooral ook door de toch wel serieuze inhoud met veel humor te brengen.

Als je meer wilt weten over mijn trainingen en workshops, klik dan hier. Een workshop of training boeken kan hier.