Je unieke bijdrage leveren

Werken met kinderen is iets hoogstpersoonlijks. Jij – je karakter, je ervaring en kennis – jij bent het gereedschap waarmee je het moet doen. Geen twee mensen zijn hetzelfde, waardoor iedereen iets unieks en waardevols bij te dragen heeft.

Om allerlei redenen kan het gebeuren dat je niet goed uit de verf komt. Dat het je niet lukt om te werken zoals je graag wilt. Of dat je werk je minder plezier en voldoening geeft dan je zou willen.

Ik kan helpen je pad (opnieuw) te vinden. Samen sporen we de blokkades op (gedachtenpatronen, ingesleten gedrag, ideeën en overtuigingen) die jou in de weg zitten om ze vervolgens op te ruimen. Dan krijgt je diepere, je echtere, zelf vanzelf weer ruimte om te groeien en te bloeien.

Niet voor iedereen

Dit proces is erg bevrijdend en de resultaten onmiskenbaar positief, maar het is niet gemakkelijk. Het kan namelijk soms ook confronterend en een beetje pijnlijk zijn. Mijn coaching is er dan ook niet op gericht om je snel een goed gevoel te geven. We gaan de diepte in en je moet bereid zijn het zure te accepteren om bij het zoete te komen.

Let op: Individuele coaching voor professionals in het onderwijs en de kinderopvang is alleen beschikbaar binnen mijn teambrede coachingprogramma voor koersverandering.